Best 5 Road Trips i USA

Best 5 Road Trips i USA

Best 5 Road Trips i USA

Alle bør gå på en road trip mindst én gang i deres levetid. Disse bilture er ikke kun sjov, men de er uddannelsesmæssige samt, undervisning du en masse om dit land og dens smukke tilbud. Her er de fem bedste vej ture i dit land, som du kan simpelthen ikke gå glip af:

1. The Pacific Coast Highway

The Pacific Coast Highway (PCH) strækker sig fra det sydlige Californien hele vejen til Washington, og løber langs den smukke Stillehav. Det betyder, at dit drev vil for det meste består af fantastisk havudsigt. Du vil komme til at se en masse af statslige parker og søde badebyer på vejen. Der er en masse andre steder, der vil komme hen ad vejen en sådan Malibu, hvor du kan se de surfere surfer gennem havet, Santa Barbara, hvor du kan se hvaler, og det fantastiske landskab og landskabelig skønhed af Big Sur. På denne Californien rute 1, kan du nyde en fantastisk udsigt, uanset hvilken side af din bil, du sidder på. På den ene side, vil du komme til at vidne humongous Redwoods, mens på den anden side vil du blive hilst velkommen af ​​stenede strande.

2. The Famous Route 66

route66

For dem af jer der endnu ikke har haft en chance for at rejse på Route 66, du kan simpelthen ikke gå glip af dette. Det går så langt som i 1920’erne og er ofte omtalt som Mother Road eller Historic Route. Selv om der ikke længere betragtes som landets officielle motorvej længere, ruten stadig har sin værdi. Det strækker sig fra Chicago hele vejen til LA efter at have passeret gennem otte stater. Mange af de par og vej-junkier bliver set udgør ved siden af ​​vejskilte på ruten, mens på deres tur, da de føler det gamle Vesten kommer til livet. Arizona har endda bevaret sektioner fra den oprindelige rute, som du også vil få at se, hvis du rejser på det.

3. The Blue Ridge Parkway

The Blue Ridge Parkway er også kendt som Amerikas favorit drev, og løber fra Shenandoah National Park hele vejen til Smoky Mountains ligger i North Carolina. Drevet vil være en meget naturskøn oplevelse, hvor du også kan løbe ind i hjorte og sorte bjørne. Du vil komme til at se smukke bjerge og frodige skove undervejs, hvilket også vil give dig masser af camping og vandreture muligheder. Drevet vil bestående af ingen trafiklys, skilte, eller trash, hvilket giver dig mulighed for at opleve den bedste oplevelse, som naturen kan give dig.

4. The Overseas Highway

The Overseas Highway er den sydlige del af rute 1, og anses for at være en stor vej for en uforglemmelig biltur. På denne rute, vil du blive budt velkommen af ​​det åbne hav, og du vil få mulighed for at passere gennem en masse øer, der ligger inden for Florida Keys. Du vil også komme til at se den meget berømte Seven Mille Bridge. Tag et stykke tid ud til at snorkle i Key Largo og også gå til en af ​​de mange strande, som du vil passere på vejen. Hele formålet med en road trip er du se alle de fantastiske steder mulige og stoppe så meget som muligt at gøre det.

5. Volcano Highway

Volcano Highway, der ligger i Hawaii, er et must-do biltur. Det vil vise dig rundt i øens forskellige unikke features, især vulkanen Kilauea, der stadig er aktiv. Ringvejen cirkler Hawaii-øerne og vil tage dig gennem grønne dale, lava ørkener og kaffeplantager. Du kan også forkæle dig selv med ridning og kajak. Der er også forskellige trekking muligheder på øen, især dem til de hemmelige vandfald. Solnedgange og natten er særligt attraktive i regionen, hvilket giver dig mulighed for at se en himmel fuld af stjerner.

Road ture kan simpelthen forlade dig målløs på grund af så megen skønhed og fantastiske attraktioner, som du får at se undervejs. Så hvad venter du på? Pack din poser, vælge en af ​​disse fem vej ture, og være på din vej!

Kilder:

http://www.fodors.com/news/4-us-road-trips-to-take-before-you-die-6995.html

http://metro.co.uk/2014/04/10/travel-5-of-the-best-american-road-trips-4693918/

http://www.eaglecreek.com/blog/great-american-road-trip-5-top-driving-routes

http://www.complex.com/rides/2013/05/10-best-american-roadtrips-that-arent-route-66/

http://www.usaweekend.com/article/20130517/LIVING01/305170007/USA-s-5-best-road-trips