Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn

Overblik

Orlando International Airport (IATA-kode: MCO) tjener Central Florida og populære destinationer i hele Florida. Lufthavnen er en af ​​de travleste i området, hvilket giver en bred vifte af shopping, restauranter og sightseeing muligheder fra dens to terminaler. Lufthavnen giver adgang til en lang række indenlandske såvel som internationale destinationer. Lufthavnen er tæt på Space Center samt strande og andre forlystelser, der findes i Orlando, der omfatter Disney World. Nærheden til sådanne forlystelser til lufthavnen giver mange muligheder for rejsende underholdning og aktiviteter. Lufthavnen betjener mere end 30 millioner passagerer om året med over 100 indenlandske såvel som internationale destinationer fra 80 luftfartsselskaber.

Brief History

Den oprindelige lufthavn Ejendommen blev bygget under Anden Verdenskrig som en del af en Army Airfield. Efter krigen blev ejendommen anvendt til unpowered glide tests.  Under Koreakrigen blev flybasen reaktiveret og i 1950’erne fungerede som vært for konkurrencer flyrejse. Af 1960’erne, blev ejendommen fælles militære og civile, og blev tilpasset til at være tilgængelig ved jet luftfartsydelser. Lufthavnen ejendom blev en Forward Operating base under Cubakrisen i 1962. Flyvepladsen blev overtaget af byen Orlando i midten af ​​1970’erne, og omdøbt til Orlando International Airport i 1976, og har siden tjent voksende antal passagertrafikken.

Faciliteter

orlando-airport-shoping

Snesevis af shopping-og spisemuligheder venter rejsende, der ankommer på Orlando International Airport. Sådanne steder er placeret i de vigtigste terminal samt i satellit airside gate områder. De fleste shopping-og spisemuligheder er tilgængelige på niveau 3 og omfatter en bred vifte af muligheder på den mad domstol, såsom Starbucks, McDonalds, og Nathans Famous Hot Dogs. Sit-down restauranter omfatter makaroni Grill og Chili Too, begge ligger syd for den mad domstol nær sikkerhedskontrollen for Gates 1 til 59.. Findes shopping muligheder i hele terminal A og terminal B og omfatter Magic of Disney, Borders Books, og gæt. Ekstra ydelser findes på niveau 3 omfatter valutaveksling, hæveautomater, et postkontor dueslaget, internetkiosker, og et walk-in medicinsk klinik.  Passagerer kan nyde gratis Wi-Fi-tjenester på alle offentlige områder.

Biludlejning

Biludlejning i Orlando Airport giver bil muligheder fra næsten en halv snes bærere.  De fleste af de biludlejningsfirmaer er placeret på lufthavnen ejendom og ikke kræver shuttle busforbindelser at afhente udlejningsbiler. Udlejning Bil skriveborde er placeret i Terminaler A og B, og på niveau 1 af Ground Transportation.  Et par af de store biludlejningsfirmaer repræsenteret på Orlando International Airport omfatter:

Usabilleje.dk – http://www.usabilleje.dk/biludlejning/orlando-lufthavn.php
Expedia – http://www.expedia.dk/Biludlejning-I-Orlando.d178294.Biludlejning-Guide
Billejeguiden.dk – https://www.billejeguiden.dk/usa/orlando-lufthavn.php
Hertz – https://www.hertzdk.dk/rentacar/misc/index.jsp?targetPage=biludlejning_orlando_usa.xml
Biludlejning – Lufthavn – http://www.biludlejning-lufthavn.dk/usa/lejebil-usa.php

Over 15 off-lufthavn biludlejningsfirmaer er også tilgængelige i en række forskellige køretøjstyper. Gratis bus transport til disse udlejningssteder er tilgængelig fra lufthavnen. Besøg Orlando International Airport for at få oplysninger om de off-airport udlejning og adgang til disse udbydere.

For mere information om Orlando International Airport, få adgang til deres hjemmeside på http://orlandoairports.net eller kalder deres generelle oplysninger nummer på 407-825-2001.

Lufthavnen ligger på One Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, FL 32827.

Referencer:

World Airport Guides – http://orlando-mco.worldairportguides.com/

Orlando International Airport – www.orlandoairports.net / guide.htm

Orlando International Airport – http://airport-orlando.com/